Jul

Jul
Jul

fredag den 4. maj 2012

London første dag

Hej igen! Der har været meget stille på min blog, i de sidste 10 dages tid. Det er fordi jeg havde meget at se til inden min 4 dages tur til London og fordi jeg har haft travlt efter.
Jeg vil utroligt gerne fortælle jer lidt om min London tur.
For det første var det første gang jeg var på sådan en "tøsetur" med en gammel klasseveninde.Faktisk har vi fundet hinanden på Facebook efter 30 år og kun lige besøgt hinanden en gang hos hinanden inden turen, men det gik fint. Vi havde selvfølgelig meget at snakke om, der var meget der skulle opdateres og alligevel snakkede vi med hinanden" som var det igår", hvis I forstår. Der er bare nogle, når man møder dem igen, hvor der ikke rigtig er noget at snakke om og så der dem "som om det var igår".
Nå! men vi fløj med Easy.jet, som har nogle afgangtider der er behagelige. Udrejse kl.10.00 og hjem kl.17.00. Alt det der med at rejse om natten eller sindsygt tidligt om morgen gad vi ikke.
Det var lang tid siden jeg havde fløjet udenlands og kun 3 gang i mit liv, så det var lidt underligt.
Som øverste billede antyder tog vi konstant undergrunden eller "tuben", for at nå så meget som muligt. Man kan købe noget der minder om vores rejsekort herhjemme, som man kan tanke op hvis man får brug for det, det dejligt nemt som turist. Man bliver ikke skubbet så meget i tuben, som i et dansk overfyldt tog, sådan er englænderne bare ikke.


Fra lufthaven Stansted tog vi en lille billig hurtig bus, der ikke har nogen stop mellem lufthaven og Bagerstreet i London, det tager cirka 1time og 15 minutter. Billeten købes i lufthavnen.
Fotoet ovenover er af en væg med planter, som var noget af det første vi blev mødt af i London.
Vi tog tuben videre til Bayswater, hvor vi skulle bo på hotel. Her ligger rigtig mange hoteller og det ikke lang fra centrum.


Vores hotel udefra, det ligner de 700 andre hoteller, der ligger i området.


Vores værelse(i lettere rodet morgen tilstand), som var meget mere okay i forhold til at vi havde fundet et billigt hotel, for vi skulle jo bare sove der.Det var ikke så fint et hotel så der var dyner, så man ligger med et lagen og et tæppe.


Udsigten fra mit hotelværelse er da ok.Lige ned i en parkagtig have, hvor der var lås på. Gad vide hvem der må komme ind og hvem der passer det ?


Første dag tog vi til det område af London, der hedder Camden og så Camden markets. Først en gade med en del punker butikker og videre ud til selve canalmarked, med en masse boder. Det virkede som en blanding af Christania, Roskilde festival og Lars Bjørn stræder i København. Jeg tror det har været et gammelt hestemarked, for der var mange hestestatuer. Sjovt med sådanne et sted, vis historie altid har været et marked. Resten er stemningsbilleder derfra.
1 kommentar:

  1. Fine billeder. Jeg elsker også bare Camden market - og London :)

    Hilsen Camilla

    SvarSlet

Jeg bliver så glad når i skriver en kommentar