Jul

Jul
Jul

søndag den 6. maj 2012

3-4 dag i London


3. dag i London var det sørmer også regnvej lige fra morgen stunden, og sørmer om det ikke også blæste meget koldt, så jeg blev smadder forkølet.
Men det var jo ikke sådan at vi så blev på vores lille hotelværelse, næ !nej, vi skulle nå at opleve en masse imen vi var der. Derfor var det på med regntøjet.
Morgenmaden foregik på hyggelige morgenmad cafer, da man på hotellet kun har kedelig almindelig morgenmad, der består af toastbrød, saft, te/ kaffe. På morgenmadscaferne har jeg f.eks fået spinatomelet, eller speglæg med græsk salat og dertil friskpressede frugt og grønsags juicer.
Ikke at forglemme min lemon te, som ikke bare er sort aroma te brev, som det ville have været i Danmark, men god te med rigtig citronsaft i, dette var godt til min forkøelse.

Denne dag tog vi til Tower, men som I kan se på fotoet herover var der også lange køer for at komme ind at se det, så vi så det bare udefra.
Bagefter gik vi i frygtligt vejr over Tower Bridge, her er nogle fotos taget fra broen.
På den anden side af broen ledte vi et stykke tid efter en stort madmarked, hvor f.eks Jami Oliver handler ind,Bordegh market. Men det var desværre lukket, det var jo søndag og selv Jamie Oliver skal jo også have lov at holde fri engang imellem. Men vi kunne se, at igen var hallen det foregår i flot i sig selv.
Nå! men så kunne vi jo lige finde en julebutik, der skulle ligge i nærheden. Syntes det kunne være sjovt at købe noget engelsk julepyndt med hjem, ligesom jeg købte noget fransk i Paris sidste år.
Men øv den havde også lukket, det har jeg så tilgode til en anden gang. Vi prøvede også i det meget meget fine Stor magasin Harrods om der var en julepyndt afdelig hele året men nej, men ders forskellige fødevare afdelinger i underetagen var en flot oplevelse. 


Nu skal I ikke tror, at vi slet ikke kunne finde på at shoppe, så her er et foto fra lange lange Oxford street, hvor jeg f.eks shoppede i Primark(kæmpe magasin).
Er deres taxaer ikke søde og deres dobbeltdækkere.


og deres telefonbokse selvfølgelig....
og de tamme brune egern i Hydepark...


Sidste foto er fra sidste og 4 dag, hvor vi skulle hjem. Her vågnede vi selvfølgelig til sol og blå himmel og det var som sommer udenfor, hvor typisk.
Fotoet viser også et dejligt frodigt forår, der allerede var igang.
Alt i alt en god tur, hvor vi oplevede mange ting, og som gamle klasse veninder fik nogle gode snakke over maden.
Trafikken er forfærdelig støjende, det må man leve med eller gå ind i deres skønne parker indimellem og hvile ørene lidt. Hvis man sammenligner London og Paris på det punkt er vejene og fortovene bredere i Paris, så det hele glider lidt bedre på den måde og virker lufttigere. Men London er en spændende by, der har meget forskelligt at byde på.
De også meget længere fremme med økologiske supermarkeder, økologisk og fairtraide på rigtig mange ting alle steder, det kunne jeg selvfølgelig godt lide. Der er punkergader, musicals, fine magasine, store parker, dejlige spisesteder og meget mere.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver så glad når i skriver en kommentar