Jul

Jul
Jul

fredag den 13. juli 2012

Jazzfestival og sommer i København


Dagens er taget i København iklædt sommerstemning. Der var masser af folk, danskere og turister, aldrig har jeg oplevet så mange mennesker i København.


Min frokost bestod af sådan en fransk sandwich med ande confit, øj det var godt. Det kan jeg kun anbefale. Prøv sådan en i stedet for en alm.sandwich, en kebab eller andet nemt. Den er købt i Tovehallerne. Prisen syntes jeg var okay. Hvor tit får man lige and? Stod og holdt øje med hvordan de banker løs på kødet for at få det til at "smuldre", smart ide.

Kunne ikke stå for de her flote tomater, også fra tovehallerne.

Havde helt glemt at der nok var jazzfestival, det ikke min store kop te, men da meget hyggeligt. Især manden her, nok fordi det var mere ægte bluse end egentlig jazz. Han spillede ved rundetårn, til et stort puplikum, der enten rockede med eller slikkede solskin. Fantastisk stemning.Fandt aldrig ud af hvad hun lavede der midt på Købmagergade, men hun stillede sig i position for mig og det var da meget sødt.


Var også forbi Kongens have og se Signe Wennebergs drivhus, totalt magen til mit bare et nummer mindre. Der jeg ret taknemlig for at jeg turde springe ud i et et nummer større så vi fik den ekstra plads....hvor skulle sengen ellers have været ;-)

2 kommentarer:

  1. Det ser ud til at have været en dejlig inspirerende dag :)

    SvarSlet
  2. Ja det var det også :-)

    Kh Doreen

    SvarSlet

Jeg bliver så glad når i skriver en kommentar