Jul

Jul
Jul

søndag den 15. juli 2012

Frilandsmuseet, et gratis paradis
Min datter elsker det og Ikea og sjovt nok har det jo også noget med hinanden atgøre, selvom det lyder komisk. Nemlig hvordan man bor og indretning.
Så det var hende, der valgte at vi en af dagene i sommerferien skulle hertil. Vi har været der mange gange da hun var mindre og så har der været nogle år, hvor vi ikke gad. Men nu var det tilpas lang tid siden, så vi igen tog derud på et besøg. Frilandmuseet ligger lidt udenfor Lyngby og der er gratis adgang(for en gang skyld!, hvor skønt).
Der er huse, som de så ud i gamle dage i Danmark, færøerne og Sverig. Ovenover er der et hus med tangtag, som man lavede dem i gamle dage på Læsø.
Dyr var der gså mange af, dejligt at se nogle grise ude på en mark og i mudder, hvor de høre hjemme.
Frilandsmuseet er også et rigtigt hundeluftersted fandt jeg ud af. Syntes jeg så mange med hund, eller er det bare fordi jeg savner min egen?Der var lavet en trampesti igennem en kornmark af urkornsorter, kornene var næsten lige så høje som os selv. Det var en speciel oplevelse at gå igennem.Når du er helt nede i bunden af Frilands museets grund, kan du gå et smut over og se Bredemuseet, når nu du alligevel er i nærheden. Det gjor vi og der var også gratis adgang.
Dejligt med en tur med to gange gratis indgang og madpakke med. Så var det kun benzinen, der kostede idag.
Faktisk var jeg sur over nogle super flade speltboller, jeg havde bagt her til morgen, men de fungerede fint til sandwich til madpakken.

2 kommentarer:

  1. åh får helt lyst til at tage på museet igen, det er lang tid siden jeg har været der og fik ikke set det hele sidst jeg var der-måske i weekenden :-)

    Supergode bilelder-som altid :-)

    SvarSlet
  2. Tak Anja og det skulle du gøre.
    Kh Doreen

    SvarSlet

Jeg bliver så glad når i skriver en kommentar