Jul

Jul
Jul

mandag den 9. april 2012

Fra i dag går jeg på kur!


Nu går jeg igang igen. Har været på den før for cirka 5 år siden så jeg ved alt om hvad denne kur indebærer. Du tænker måske hvorfor? og svarer er "Fordi jeg tager på hele tiden" og det har jeg faktisk ikke prøvet før. Jeg plejer altid at veje det samme. Sidst jeg tog kuren var det en blanding af nysgerrighed, hvad gør dette ved min krop? og fordi jeg manglede energi og det fik jeg.Så det glæder jeg mig også til.
Første uge handler om at tage en test, som viser hvad alder din krop har og ikke hvad alder du i virkeligheden har. Den viste sig heller ikke god, så nu må mor her smøre ærmerne op.
Bogen er god fordi du lærer en masse om hvadfor noget mad der giver din krop stress, rynger og sygdomme og hvad der er af fack om hvad du kan gøre for at undgå dette.
Hver dag skal man føre dagbog over flere forskellige ting, din vægt selvfølgelig, men f.eks også hvor meget motion  man har dyrket.
Så der har jeg idag skrevet, at jeg har gået en god rask tur på en time med hunden i små regnvejr.
Den med motionen er vist her, jeg kan finde hele balladen.Jeg har ikke fået meget motion hen over vinteren og juleferien osv og det hænger stadig ved.
Måske jeg skal til at lave "De fem tibetanere " igen om morgen.

Jeg husker, at min mor købte denne bog for 5 år siden og jeg syntes hun var åndsvag, og hvad havde hun nu fundet på. Husker at hun altid var på kur. Det var fordi hendes søster havde købt bogen og så var hun blevet nysgerrig. På et besøg hos min mor bladrede jeg så i den og måtte tage min ord tilbage, syntes bare titlen og fotoet uden på bogen var noget poppet.
Men så tog jeg slavisk kuren for 5 år siden og den bog vente godt nok op og ned på min hverdag og syn på sundhed. Derefter læste jeg "Kernesund familie" bøgerne og har levet mere eller mindre efter deres råd i de sidste 5 år.

Der bliver forslået i første uge, at man indtager gode opbyggende grønsager som:
Gulerødder
Persille
Tomat
Sød katoffel
Spinat
Frugt
Bær
og fisk

Her er sød kartoffel nok en jeg ikke bruger så meget, men den er super sund og skal nok blive husket nu.

I første uge her vil jeg nøjes med en vitamin/mineral pille, C-vitaminer og D-vitaminer, udfra hvad jeg har læst.

Der bliver lagt stille og roligt ud i første uge, der ikke noget jeg ikke MÅ spise, men det ved jeg kommer i de andre uger. Der bliver mere forslået fødevarer der gode for en at spise.


2 kommentarer:

  1. Meget inspirerende, måske skulle jeg også gå i gang med den kur. Hvor køber du søde kartofler?

    SvarSlet
  2. Hej Lisbeth
    Det køber man mange steder, f.eks i Super Brugsen på Frederiksberg i Sorø, men mange Brugser, irmaer og Super Bester har det.

    MVh Doreen

    SvarSlet

Jeg bliver så glad når i skriver en kommentar