Jul

Jul
Jul

torsdag den 5. april 2012

Drivhusdrømme og taknemlighed


Går du med drivhusdrømme, så gør noget ved det. Start med at ønske dig et , det gjor jeg.Kik på byggemarkeder, lån bøger om det. Jeg arvede penge og fik råd, jeg ved ikke hvad din vej bliver.Men husk en ting, køb det ikke for småt, det vil man fortryde. Har du brug for meget lys? det er vi tre der har her i familien, så det altså også bare det bedste. I dag har vi spist alle måltider derude, og en af dem var en påskefrokost. I kan se mit projekt seng i drivhuset, nu har fået en madres og står i baggrunden. Nu skal jeg bare have fundet de helt rigtige puder og tæpper. Har nydt at sidde der og læse krimi idag. Jeg er meget taknemlig for drivhuset.
Idag fandt jeg så også min gamle taknemligheds dagbog frem igen. Det er en lille fin bog til dem , der har brug for at få vendt deres fokus fra at være lidt småsur på det hele til at være meget mere tilfreds med livet. Idag skulle jeg skrive om tre gode positive ting, og hvorfor det gik godt.
Jeg tror stadig du kan købe den i boghandlen.Du vil blive overrasket over hvilken virkning den har efter få ugers brug. Du skriver i den lige inden du skal sove helst, så er det sidste du husker noget positivt og det er det du drømmer videre om. Positive tanker tiltrækker overflod. Det også meget hyggeligt at læse gamle ting jeg skrev for 2 år siden.


5 kommentarer:

 1. Kære alle
  Jeg har fået mulighed for at tilbyde et MenuCard medlemskab GRATIS i et år uden binding.
  Normal prisen er 199 kroner., og MenuCard VIP til 49kr. Normalt er prisen 499 kroner.
  MenuCard giver dig fast 30-50% på 180 restauranter hver dag.
  Du kan få det ved at gå ind på:
  http://www.menucard.dk/gratis628

  SvarSlet
 2. Et MenuCard til frokoster i PippiTime-drivhuset?

  SvarSlet
 3. Hej Doreen. Et fantastisk drivhus - og så hyggeligt det er indrettet !
  jeg ønsker mig også sådan et her på grunden - når engang muligheden åbner sig.
  God fornøjelse med jeres :o)
  hilsen Mona

  SvarSlet
 4. tak mona.

  KH Doreen

  SvarSlet
 5. Er også selv snart den lykkelige ejer af et driv(er)hus og kan ikke vente til også at proppe en seng derind af en slags... Må jeg høre dig om dine erfaringer med tæpper, puder og valg af madras? Bliver det fugtigt, eller er det ok? Har du en springmadras i din seng? Kh Susanne

  SvarSlet

Jeg bliver så glad når i skriver en kommentar