Jul

Jul
Jul

torsdag den 27. oktober 2011

wauuu!!! en god vegetarsuppe


Suppen blev så god så selv en skabsvegetar, kunne gå hen og blive vegetar igen!!!!
Den er fyldig, mættende og god på sådan en kold efterårsdag.

Opskrift:

Til 2 personer

Et lille halvt selleri hakkes i små tern

2 løg hakket

2 hvidløg hakket

De tre ting svitses i lidt olie i 5-10 min.

Et halvt bundt grønne aspars hakkes, og puttes i gryden med 100g ærter, det hele koges med en liter vand med en tern boullion i. Koges ved lav tempratur i en halv time, og afkøles.
Nu blendes det hele, og bliver en grøn fyldig suppe. Suppen spædes op med en brik soya fløde(feder ikke) og lidt mere vand, til en passende tykkelse. Der puttes nu den anden halvdel hakkede aspars i og endnu 100g ærter. Suppen får et opkog.
Suppen smages til med salt/peber,reven emmentaler(kan ikke lide parmasan, men det kan også bruges) og grøn pesto.
Drys suppen med frisk basilikum inden du spiser den.
Man kan servere hvidløgs flüts til.

2 kommentarer:

  1. wow - den lyder lækker.
    Og jeg fristes voldsomt til at afprøve den (måske i weekenden ?).
    Leger lidt med tanken om at tilsætte grønne linser for at få flere fibre i (og blende dem med). hmm ...
    tak for inspirationen.
    hilsen Mona

    SvarSlet

Jeg bliver så glad når i skriver en kommentar