Jul

Jul
Jul

mandag den 17. oktober 2011

Efterårsferie med min datter

Efterårsferien startede helt fantastisk idag. Min datter havde fået et gavekort til to i spa i København, og hun havde valgt, at tage sin mor med. Det var bare så fedt.
Spaen ligger faktisk i en stor liberlejlighed i Nørregade. På første sal. Udefra ser det ikke ud af noget, men når du kommer ind bliver du mødt af en stemning fra østen på grund af udsmykningen. Der er masser af glimmer og budafigurer. Masser af blomster og levende lys.

Først bliver man bedt om at tage skoene af, skofri område står der i gangen. Derefter bliver man budt på jasminthe, og ejeren af spaen kommer som den bedste vært og spørger en om forskellige ting, f.eks til hvilken duft man vil have massage med, og om der er ting man ikke bryder sig om. Man bliver i det hele taget behandlet som en dronning. Noget man burde opleve bare engang imellem.
Så var spaen gjort klar, med masser af skum og e-vitaminer i badet. Det er ret morsom, at vælte rundt i det med sin teenagerdatter noget kan man kun blive ret barnlig af.
Her er hvad der stod lige uden for spaen, som man lige kunne lange ud efter asti og frugt man dyppede i flydende chokolade. I spaen var der hårshampo, hårkur, salt peeling og brunt sukker peeling.
Så min hud har aldrig været så blød.


Hvis man fik nok af at været i vandet, hvilket vi var i en hel time, så kunne man hoppe op og lægge sig lidt i en hængekøje og mediterer til den afslappende musik, der blev spillet.
Håndklæder, tøfler og badekåbe, er med i prisen at leje. Så du skal bare have badetøj med.

Vidre gik det til en gang fodmassage. Først fodbad, så saltpeeling(og det kilder altså under tæerne) og så blev fødderne smurt ind i crem. Jeg er ikke så god til at blive masseret på tæerne, det kilder og det gør ont, men jeg prøvede at slappe af, endnu engang med en kop urtethe i hånden. Måtte dog bide mig i læben for ikke at død af grin ind imellem.

Nu fik vi besked om at hoppe op på en briks og få massage på ryggen. Se det var straks bedre, så super godt. Hun var dygtig hende jeg havde, jeg var helt i en anden verden da hun var færdig.


Derfor var det godt at komme ind i pejsestuen og få en kold smoothie og et glas vand. Så vågnede man op igen. I omklædningen var forskellige deodoranter, hvis man skulle have glemt og man kunne prøve stedets ansigscrem og kropsolie, selvfølgelig skulle det hele prøves nu det var med i prisen. Alt i alt en fantastisk oplevelse, og da vi kom ud var der gået tre timer, der bare var fløjet afsted. Værten tog imod os i døren og fulgte os til døren da vi gik, endnu engang en helt vild service.

Andre mødre går iTivoli med deres mindre piger i efterårsferien. Men det er altså lidt svært når ens datter bliver teenager, at finde noget begge syntes er sjovt, men her er ihvertfald et forslag.
Dagen idag var total Pippitime.
Det eneste jeg kan fantaserer om er engang at prøve at blive smurt ind i chokolade.


5 kommentarer:

 1. Det lyder som om dig og dit datter have det rigtig hyggeligt! din sidste kommentar med chokolade er også noget jeg gerne ville prøve.. måske også mudder! hæhæ..
  gæt hvem der har skrevet dette. :-)

  SvarSlet
 2. hej Doreen
  Sådan en oplevelse skal man da vist unde sig selv bare en gang imellem.
  Og det lyder som den helt perfekte mor/datter dag :o)
  hilsen Mona

  SvarSlet
 3. Hej Doreen

  Jeg kender din blok fra en vendinde og kommer her forbi en gang imellem. Min mor fylder 50 år lige om lidt og jeg havde ledt efter præcis noget som det du beskriver her til hendes gave. Ved du tilfældigvis hvilken "pakke" i fik? Der er mange forskellige på Samadhis hjemmeside og det er jo svært at vælge.

  mvh Tammi

  SvarSlet
 4. De kører et tilbud hver måned, og jeg tror vores hed september ynglingstilbuddet.
  Rigtig god fornøjelse.
  Kh Doreen

  SvarSlet

Jeg bliver så glad når i skriver en kommentar