Jul

Jul
Jul

søndag den 5. august 2012

Mindfulness på bloggen


Min blog vil indenfor den nærmeste tid ændre lidt indhold.
 På nuværende tidspunkt rummer den sådan set alt, hvad hjertet begærer. Altså at "Pippetime" netop står for alt det, der giver glæde i livet. Det ihvertfald min overskrift. Men den har udviklet sig, hen af vejen til, at være mere en madblog og en turblog. Det jo det der sker med  at blogge, man ved ikke helt, hvor man ender og det er faktisk det der gør det spændende. Derfor kan den nok godt rumme at  den også få indlæg, der vedrører mindfulness.
Jeg vil sørge for snart at få tydeliggjort på bloggen, hvor du kan finde hvilken indlæg. Så er du mest til mine madindlæg  går du til opskrifter og er du f.eks interesseret i mindfulness så går du til de indlæg om det.Du finder opdelingen ovre i højre side under etiketter.
Så ser vi hvordan det fungere, ellers så laver jeg en blog/hjemmeside kun om mindfulness. Jeg håber at mine kære læsere vil komme med kommenterer til, hvad I syntes om det? 
Idag havde jeg en skøn tur med 15 deltagere, rundt om Sorø sø.
Vi lavede mindfulness undervejs, eller imens vi gik. Deltagerne prøvede yoga et sted, der er med til at øge ens kropsbevisthed. Forleden så min mand nogle lave det i Kongens have, så kan vi vel også lave det ved Sorø sø.
Et andet sted gik de i stilhed.
Det smukkeste var da alle lavede en meditation, som startede med, at man havde åbne øjne og kikkede ud over Sorø sø( over på akademiet der lå, som et andet slot badet i solen på den anden side).
Arrangementet kunne være gratis, fordi det var et betalt" Blå flag" arrangement. Det vil sige at Blå flag i Sorø kommune, har hyret mig til at udføre en række arrangementer hen over sommeren. Da Sorø sø er en af de få søer i Danmark, der har et blåt flag.

1 kommentar:

  1. Det lyder rigtig dejligt, Doreen - jeg synes rigtig godt om alle dine indlæg - om det er tur-forslag, madopskrifter eller mindfulness, så er det rigtig god inspiration og et flot stykke arbejde, du skaber:-) Tak for det:-) Knus Gitte

    SvarSlet

Jeg bliver så glad når i skriver en kommentar