Jul

Jul
Jul

søndag den 19. august 2012

Flad mave morgenmad

Jeg har haft så travlt så jeg næsten ikke har fået skrevet noget på min blog ikke engang her i weekenden.
Det skyldes gæster og at jeg også har været på arbejde idag hele dagen på vandretur.
Men I skal vide at det går godt med min lille kur, nu har jeg holdt ud i 14 dage og må sige at det er en kur der hjælper. Når jeg spiser de ting, der ikke er så godt i kuren f.eks kartofler, kager med masser af sukker og frugt, ja så kan jeg se at jeg tager på og omvendt.
På fotoerne kan I se nogle af de morgenmadsforslag jeg har spist.
Grød af byg eller rugflager og med forskellige ting i( plus de "rigtige" fedtstoffer. Kvak og skyr med  bær og  müsli også med nogle olie i, eller æg med advokado, tomat, nødde, peberfrugt og olie.
Det holder mig ret godt kørende hele formiddagen.
Altsammen fra bogen "spis din mave flad".

2 kommentarer:

  1. Hvad sker der så når du vender retur til alm mad igen? Eller skal du leve uden kartofler resten af livet for ikke at få mave igen?

    SvarSlet
  2. Det ved jeg ikke og dog så har jeg jo mærket at når jeg hopper ud en dag eller et par dage så tager jeg på, men jeg ved så også nu hvordan de hurtigt kommer af igen de kg. Nogle af personerne i bogen holder sig for ever fra nogle ting som f.eks kartofler, jeg selv vil nok passe på ikke at overdrive hvis jeg er til fest eller inviteret ud men jeg vil heller ikke holde mig helt fra noget. Så kan jeg i hverdagen holde mig på måtten og på den måde selv have kontrollen
    Kh Doreen

    SvarSlet

Jeg bliver så glad når i skriver en kommentar