Jul

Jul
Jul

søndag den 12. august 2012

Sensommer gæstemad

Idag havde vi gæster,( så sprang lige en dag ud af den kur jeg lige prøver af).
Min mand ses en gang om året med nogle fra hans barndoms Nørrebro. I år var det vores tur til at holde dagen.Så menuen var kratoffelbåde i ovn med sesam, salat med alm. hvid dressing med purløg, kuvertbrød i solform og farsbrød. Lidt sjov sammensætning. De fleste ville nok til farsbrød vælge sovs og kogte kartofler, men sådan blev det ikke. Det fungerede faktisk fint og virkede mere sommeragtigt. Jeg havde forøvrigt også lavet noget surt/sødt havtornesyltetøj, af havtorn fra fryseren fra sidste år. Det smagte skønt til kødet. Det glemte jeg at tage fotos af. Men det også svært, både at have travlt med at lave mad og servere og så også lige huske at tage fotos til bloggen.


Dessert var banankage taget fra skønne månebarnets vegetariske blog, du kan finde HER. Jeg beundrer meget Lunas lækre vegetariske retter. Der til lidt frisk frugt, med vores kæmpe blåbær fra haven og flødeskum med årstidens hindbær, mums det var godt.


Imens vi havde gæster blev vores mark høsten, gaske hyggeligt. Ikke af os som sagt, men af en i nærheden, der har får. Heldigvis har jeg ikke mine 23 geder mere, der var for meget arbejde med det, men de går nogle af dem i nærheden af mit job, så jeg kan gå op og hilse på dem.
Bondemandens kone og børn kom også og så havde de frokost  ude på vores mark. Havde vi ikke haft gæster havde vi da givet frokosten.
1 kommentar:

  1. det ser mega hyggeligt, sommerligt og lækekrt ud det hele!

    SvarSlet

Jeg bliver så glad når i skriver en kommentar