Jul

Jul
Jul

lørdag den 25. august 2012

Da Nova kom til

Så er lille Nova kommet hjem til os og jeg skal da lige love for, at der er kommet gang i hjemmet igen.
Hvor havde vi også savnet en hund.
Men Hjælp! findes der aflastningsfamiler.... ha ha
Måske har jeg helt glemt, hvordan det var med Chili og Sheik mine gamle hunde, der ikke lever mere, måske er jeg bare selv blevet ældre.
Men, hvor kan man blive træt af at have fået en hundehvalp. Det er også derfor I ikke har hørt så meget til mig her på bloggen. Lige nu kan jeg skrive, for lige nu sover hun. Det gør hun, undskyld mig heldigvis indimellem.Lige nu mellem mine fødder, det kan hun bedst lide.
Det der gør en træt, det er at holde øje med hende hele tiden, følge hende rundt i huset eller haven. Hvad spiser hun nu? hvad er det hun gnaver i? mine sko måske eller en potteplante. Mest er man bange for, at hun sluger noget underligt. Så ligesom dengang (for snart mange år siden), at man havde et spædbarn, der lige var begyndt at kravle rundt,farer man med rundt over det hele og holder øje eller piller noget ud af munden eller siger strengt NEJ.

Her er Novas hundemor Chili(Ligesom vores gamle hed), en meget glad og tillidsfuld hund med meget glade og rare øjne. Hundemoren går nu på pension og skal også til en ny familie,dette var hendes sidste kuld.
Herunder hendes skønne far, smukke Pepper.

Nova er fra en større kennel ovre i Jylland. Det gik fint med at hente hende hun sov eller sad bare og kikkede hele turen.
Første døgn var hun meget stille, men nu er hun faldet til. Har lavet gale streget, bider med sine syleskarpe tænder og har bjæffet af en fasan, der vovede sig ind i haven.

Det en god tid på året at få en hvalp, for døren til gårdsplads og have står bare åben hele tiden, så hun er stor set renlig. Jeg er kun lige ude med hende en gang om natten, hvilket jeg kan mærke taget på friskheden om dagen
Når alt det nu er sagt om, hvor hårdt det er, for det er det. Vi er dødtrætte begge to. Så hun bare så sjov at iaktage, fjollet, klodset og bare super kær.

 
Det bedste sted at sove, midt på dagen er inde mellem skoene på skoreolen.
Novas kennel navn er "Shaggy Toller´s Last Wild Cassie" og hun er en Nova Scotia Duck Tolling Retriver.
Jeg skal snart finde ud af, hvor jeg kan gå til noget hvalpetræning med hende for det er en race der skal stimuleres.
Derefter skal jeg få hende udstillet, det har jeg lovet kennelen. Har prøvet begge dele før, så jeg ved lidt om hvad det handler om.
Lige nu skal jeg bare lige vænne mig til at det med at sidde og fordybe sig i noget det er stoppet for en tid, det at vi alle lige tager væk på en københavner tur har lidt tid i vente, det at gå en lang tur sammen må vente.

1 kommentar:

 1. Hej Doreen
  Tillykke med den lille Nova.
  Nej hvor er hun kær :o)
  - men jeg kan forstå det er hårdt arbejde ..
  hilsen Mona

  SvarSlet

Jeg bliver så glad når i skriver en kommentar