Jul

Jul
Jul

mandag den 3. september 2012

At gøre noget helt nyt

 
At gøre noget helt nyt, er noget jeg gjor for et stykke tid siden. Jeg var ved at læse en bog , der opfordrede til at man en gang om ugen gik sig en tur alene. Dette var for at få fred i sindet og få det godt. DEt gør jeg i forvejen ofte.
Det andet man skulle gør,e en gang om ugen var at gøre noget nyt. Tage hen og se en udstilling, eller andet, der kunne inspirere en til selv at blive mere kreativ. Det måtte godt være noget, man altid havde tænkt "Det kunne jeg ikke finde på", men så prøve at gøre det alligevel og se om man, fik nye ideer, eller lærte noget nyt. Udvidere sin horisont.
Jeg tog en lørdag for nylig  til en alternativ planteskole, der ligger her i nærheden, med kunstige blmster og træer.
Det ville jeg aldrig normalt havde gjort, mig der er naturvejleder og elsker alt der er naturligt og økologisk.
Da jeg kom ind i butikken var jeg overvældet over, hvor mange blomster der var.Buketter og potteplanter. Du kunne også selv lave buketter. Nogle kunne man godt se var kunstige og nogle var det umuligt at se.
Jeg talte længe med ejeren om juledekorationer, kongskilde marked, hele hendes livhistorie, som jeg blev meget grebet af.
Hun viste mig også et showroom, som var en kæmpe hal med kunstige træer, sammen plantninger, kæmpe potteplanter og meget mere. Dette var til institutionen og firmaer.
Jeg var imponeret.
Jeg endte med selv at købe kranse på min stalddør, den kan vel holde lidt længere end de rigtige.
Den ligner meget godt hotensiaer.
Jeg var forbavset over at høre, at nogle kvinder fik lavet brudebuket af kunstige blomster. Måske fordi de ikke kunne tåle blomster, eller fordi de ville have en der aldrig visnede.
Det var en meget særlig oplevelse. I skulle selv prøve at gøre sådan noget indimellem.
Jeg får ikke selv tid hver uge, til at bruge en time på en eller anden oplevelse men ofte skal det gøres.
Men fortæl mig gerne hvis du selv har prøvet sådan noget?
Jeg skal nok komme med flere oplevelser hen af vejen.
3 kommentarer:

 1. Det gør jeg også ind imellem, Doreen:-) Tager på små "udflugter" helt for mig selv. Læste det i en bog en gang.....husker ikke helt hvad for én. Tror måske det er min "hverdagsbibel" Naturlig Overflod af Sara Ban Breathnach. Kender du den? Hver dag hele året er der et lille afsnit, som hjælper dig med at holde fast i det positive og dejlige i livet og følge din indre stemme/drøm:-) Og så starter man jo bare hele tiden forfra hvert år 1. januar:-)

  SvarSlet
 2. Hej Gitte
  Jeg tænker faktisk mest på dig når jeg læser denne bog, da den handler om kunst og det at udvikle den kreative side, du må altså læse den engang.
  Kender ikke din bog, men den lyder dejlig.

  SvarSlet
 3. Men hvad hedder den bog, du læser????? Er da meget interesseret:-) Kan ske, det er den, jeg har læst en gang? Kan ikke lige se titlen i dit indlæg....

  SvarSlet

Jeg bliver så glad når i skriver en kommentar