Jul

Jul
Jul

fredag den 29. juni 2012

Fødselsdag, lyn og tordenSå blev det min fødselsdag idag og hvilket vejr!
Men jeg ved det jo, efter at have holdt fødselsdag et par gange på Roskilde festivalden, som ung. Det kan være alt fra hed sommer, til regn i slutningen af juni.
Jeg havde taget fri fra arbejde, det besluttede jeg for nogle år siden, da jeg gik på gudindeskolen. Hvis jeg skulle gøre nogle gode ting for mig selv, så var det en af dem. Jeg skulle ikke på arbejde mere på min fødselsdag.
Jeg stod tidligt op, for jeg skulle have nogle gæster til brunch, kl.11.00. Efter bare at have været vågen et par timer, viste vejret sig fra den vilde siden. Det regnede bare helt vildt.
Jeg havde planlagt brunch i drivhuset, men bare det at tænke på at løbe frem og tilbage med mad og drikke, gjor mig helt træt. Så der blev dækket op inde i stuen.
Jeg havde dårligt sat mig med to gode veninder, før først lyn lyste det hele op og et kæmpe tordenbrag kom, kort efter gik alt lyset ud. Sådan blev det ved et godt stykke tid. 


Se her noget sjovt pasta jeg købte for et stykke tid siden til lejligheden. Købt i Isabellas livtidsbutik ved Gisselfeld. Det er favet med naturlige farver.


Derudover fik vi hjemmebage boller med rødbede og gulerødder(ny økologisk spelt melblanding),  købt oldtidsrugbrød,hjemmenbagte franske brød, hjemmelavede små pandekager med hyldelomst, jordbær, oliven, pastasalat, græsk yoghurt med müsli og agavesirup,emmentaler, røræg og hanegal pølser.
Det var mums!
Senere blev det faktisk godt vejr igen(sol og det hele) og vi kunne gå ud i drivhuset.  


Her indtog vi lagkagen, der var lavet med chokolademusse i bunden og jordbærmusse øverst.
Det var egen opfindelse og det blev ret godt.
Måske ikke den smukkerste lagkage, men den smagte godt. Den kan nu udvikles, så den også blivder smuk at se på.
Det har været en dejlig dag med gode snakke om passion, arbejde, blogs, branding, nyhedsbreve osv, stof til eftertanke. Rart med fælles interesser. Tak for en god dag!

Kan sagtens symbolisere mig med vejret idag, har også ting der buldre og brager inde under overfladen og som nogle gange kommer ud med et brag.


5 kommentarer:

 1. Hvor ser det lækkert ud - alt sammen. Dejligt I fik en god, det har jo ikke med vejret at gøre, det er energien der gør det.
  Hvad kan det være der buldre og brager:-)

  SvarSlet
 2. Hej Doreen
  Hjertelig tillykke med fødselsdagen
  som vist blev fejret med manér, og akkompagnement af lyn og torden :o)
  hilsen Mona

  SvarSlet
 3. Kære Lisbeth tak, ja det var netop energien der var til stede, der gjor det til en helt særlig dag- hvad der buldre må du få under 4 øjne en dag ;-)

  Kære Mona
  Jo tak skal du have, og sikken en sommermorgen at vågne op til idag.

  Kh Doreen

  SvarSlet
 4. Det smagte såååå godt Doreen, du er så god i et køkken!

  kh
  Anja

  SvarSlet

Jeg bliver så glad når i skriver en kommentar