Jul

Jul
Jul

lørdag den 23. juni 2012

Jordbærgrød og Skt.Hans


Elsker jordbær og rødgrød. Det bare sommermad. Som barn lavede min mor det altid, især i sommerhuset. Så blev skålene stillet ud til afkøling i bryggerset. Her sneg jeg mig så ud med en ske og smagte på det i smug.Mums! Jeg har lavet det ved at koge en masse jordbær med en lille bitte smugle vand, noget sukker og lidt vanilie. Når jordbærene er kogt "bløde", så jævner jeg det hele med lidt vand og katoffelmel, der er rørt sammen. Det må hverken blive for stift eller for flydende.


Min far lærte mig at spise det med mælk og corn flakes på, så det skulle lige afprøves her til morgen. Det var lige så godt som jeg husker det.Vores bål var ikke særligt stort, det skulle også bare bruges til tre snobrød.Manden har lavet bål og jeg har været i skoven og skære nogle pinde og lavet snobrødsdej. Derudover fik vi også brændt et stort have bål af.
Jeg har brugt nogle tanker på at sende ønsker(mine egne hekse) afsted, både forleden til sommersolhverv og idag, med ønske om at nå mine mål, ønsker og drømme.Tranformation.
Hvad bruger du Skt.Hans til? 

2 kommentarer:

  1. Dine billeder dufter af sommer, glæde og harmoni.Dejligt at få lov til nyde med:-)

    SvarSlet
  2. Tak, ja sommer var det igår, selvom det stadig godt må blive varmere.Glæde jo det var der også, ved at lave disse ting, også selvom man fik røg i øjene og det ikke var så sjovt igen.Harmoni er vi mange der prøver at skabe, også jeg, men ingen er jo perfekt så der er selvfølgelig ikke altid harmoni, vi jo alle mennesker, men bare det at man selv forsøger, at bidrage til det hver dag, at man prøver er et skidt den rigtige vej. Hav en god dag !
    Kh Doreen

    SvarSlet

Jeg bliver så glad når i skriver en kommentar