Jul

Jul
Jul

lørdag den 4. februar 2012

Der skal rodfrugter til


Her ser du bagte rodfrugter, frikadeller af hakket hjortekød og bønnedip mums det smagte godt.
Rodfrugter(idag rødbeder, kartofler, og gulerødder skrælles, skæres i skiver og lægges på en bageplade.Derefter hældes der lidt olie, lidt salt og lidt timian over og så ind i ovnen til de er bagte.

I nogle supermarkder kan du købe hakket hjortekød på frost, deri blndes det du plejer at bruge når du laver frikadeller og steger dem på en pande.

Bønnedippen laves af  en dåse store hvide bønner, lidt citronsaft, et hvidløg, olivenolie(helst øko og koldpresset), og lidt vand, salt og peber. Det hele blendes så det minder om humus.

De tre ting sammen passede så godt sammen.

2 kommentarer:

  1. Det er bare så lækkert med rodfrugter !
    hilsen Mona

    SvarSlet
  2. ja der manglede bare en pastinak, rødbede eller gulerodskage ;-)

    SvarSlet

Jeg bliver så glad når i skriver en kommentar