Jul

Jul
Jul

søndag den 15. januar 2012

Jamier Oliver.


Her er hvad jeg fik i julegave af min datter, det var så sjovt fundet på. To glas af min gruro, som man ikke kan købe i Danmark, så hun havde bestilt dem fra udlandet wau! En der kender sin mor.


Til min nytårs kur med Pernille Melsted skulle jeg skrive ned hvilken person jeg gerne ville møde i 2012. Det kunne være alt lige fra James Bond til Bono fra U2, jeg skrev selvfølgelig Jami Oliver.
Nu er det bare, at det idag gik op for mig at jeg jo skal på en 4 dags tur med en veninde til London i april 2012...det ville faktisk kunne lade sig gøre....hvis jeg var meget meget heldig, eller jeg kunne arbejde lidt på sagen...hmmmm. Hvorfor kan min hjerne nu ikke lade være med at finde på ideer til at aftale at mødes med ham et sted og stille ham nogle spørgsmål, til min blog f.eks ....
Nogen der har en god ide?

2 kommentarer:

 1. hej Doreen.
  Nej hvor skønt for dig med en forårstur til London.
  Hvad med at google ham og hans restaurant ? og så simpelthen kontakte ham via den vej ? Kan du ikke møde ham personligt, kan en blog-reportage fra restauranten også være spændende :o)
  Der er masser af spændende ting at se og opleve i London.
  Har I nogle specielle planer ?
  hilsen Mona

  SvarSlet
 2. Har fundet hans spissteder.Skal have mod til at kontakte ham for kan hverken skrive og snakke engelsk, var han danske ja så havde jeg sku da gjordt det .
  Vi har flere planer med London skal ind og høre musikal for at nævne en.

  SvarSlet

Jeg bliver så glad når i skriver en kommentar