Jul

Jul
Jul

søndag den 21. august 2011

Mit hemmelige stedJeg håber mange har et "hemmeligt" sted. Det giver en følelse af at kunne trække sig tilbage,måske lidt barnligt, men så syntes jeg det er på den gode og sunde måde.Vi har alle et behov for at være alene engang imellem, og for mange er det rigtigt svært. For mange er det også rigtigt svært at finde en ordenlig balance imellem at være alene og sammen med andre.
Hvis man ikke giver sig selv lov til at være alene, kan man ende med at blive rigtig godt sur på altid. Fordi man har overhørt sin lyst for længe og tilsidesat sig selv for længe.
Nå jeg får behovet har jeg i rigtig lang tid sørget for at andre har det godt og skulle forholde mig til alt for mange problemer.
Så kan det at gå ned på "mit sted" genoplade mine indre batterier.
Denne gang tog jeg mit kamara med, det også total afstressende for mig, jeg glemmer tid og sted med det i hånden.
Jeg er mest til det vilde, det der giver mig en følelse af at gå i en urskov. Fotoerne er fra min egen lille skov. Her har dyrene deres hjemsted, og kan føle sig trygge. Vi skyder dem ikke. Vi dyrker heller ikke vores mark, til stor undren for de landmænd hvis marker støder op til vores grund. Vi har valgt, at give vores jord tilbage til naturen. Det kan sagtens lyde meget langhåret for nogle det jeg klar over. Men nu er det sådan, at jeg er "tror" på at alt er besjælet. Så for mig er min grund meget mere levende på den måde føler jeg.
På mit sted er der ingen der kan se mig, så der kan jeg danse, mediterer, kikke på dyr, hører på poppeltræerne, synge, lægge mig ned og kikke på skyerne og meget andet.
Dagens opfordring er, at du tager ud og finder dig DIT eget sted. Brug alle sanserne når du leder efter det. Du skal have følelsen af at føle dit genopladet ved at opholde sig der.
Det kan være i din have, på din grund, den nærliggende park, mark, strand eller skov.
Jo oftere du bruger dit sted jo bedre bliver energien, da du også tilfører stedet noget energi.

1 kommentar:

  1. Tak, Doreen, for en meget inspirerende blog.
    Her har jeg gået rundt og tænkt at jeg måtte være mærkelig som har et meget stort behov for at trække mig tilbage og være alene. Vil prøve at finde "mit" sted så jeg kan få min sjæl tilbage.

    SvarSlet

Jeg bliver så glad når i skriver en kommentar