Jul

Jul
Jul

søndag den 12. juni 2011

Velkommen på min helt nye blog

På fotoet ser du en gren, hvis blade lige er sprunget ud. Sådan har jeg det også med at starte denne blog.
I rigtig lang tid har jeg gået og taget mig sammen til det.
Nu glæder jeg mig til at komme igang, med at skrive alt det der glæder mig i livet og håber også det er noget der kan glæde dig.
Pippitime hedder bloggen fordi Pippi, som forbillede har fulgt mig igennem hele livet. Hvilket hun nok har gjort med mange piger. Lidt mere sjældent er det måske, at være ved det, som voksen kvinde.
Men har jeg brug for et smil på læben eller lidt ekstra styrke i hverdagen, så lukker jeg øjene. Derpå fremkalder jeg for mit indre den singelplade, jeg havde som barn. På coveret ser man Pippis ansigt smile på en helt speciel måde.


 Et rigtigt finurligt smil, som signaler noget i retning af "mig er der ingen der skal bestemme over". Selv kommer jeg altid til at smile når jeg tænker på det.
Pippitime skal symbolsk ses, som stunder hvor jeg har oplevet noget jeg må dele her med jeg andre. Ting jeg glædes ved. Nu elsker jeg at lave mad, naturen, at være på ture og spirituelle oplevelser, så det vil der nok være en del af, sikkert også meget andet.
Jeg håber meget det vil være til inspiration og glæde.

6 kommentarer:

 1. Glæder mig meget til at følge dig som blogger!
  Tillykke med udspringet! Og Pippitime er et for fedt blog-navn!

  kh
  Anja

  SvarSlet
 2. Velkommen i Bloglandia. Her er rigtigt dejligt, fællesskab og masser af inspiration og jeg er sikker på at du nok skal blive glad for at være her.

  Sjovt nok tror jeg Pippi er meget på mode i øjeblikket, især blandt unge mødre, derfor tror jeg du rundt omkring vil finde masser af pippi-med-søstre.

  SvarSlet
 3. Hej . Har bagt efter din bolle opskrift og de blev super lækre. Knus f. Ninna

  SvarSlet
 4. Tak til Anja og Marina.

  og det lyder godt at bollerne blev gode Ninna.

  SvarSlet
 5. Kære Doreen
  Hvor er din blog fin og æstetisk lækker! Har tænkt jeg skulle se om jeg kunne finde den, siden du var her sidst, og nu stødte jeg nærmest tilfældigt på den. Det er ihvertfald ikke sidste gang jeg er her inde og blive inspireret.
  Kærlig hilsen Irene
  -og husk at hilse min far og søster:o)

  SvarSlet

Jeg bliver så glad når i skriver en kommentar