Jul

Jul
Jul

lørdag den 18. juni 2011

1001 kat!!!!!Så er der familieforøgelse på den lille gård.
Overskriften hentyder til, at vi har nok katte i forvejen.8 stykker faktisk og det er ikke optimalt.
Men de er da kære de små. Disse her er født igår. Man undres altid over, hvor store sådan nogle alligevel er, der lige er født. De første par dage her er de blinde. De hunkatte jeg har får P-piller en gang om ugen allesammen, men alligevel har denne kattemor snydt mig med ikke lige at være hjemme på P-pilledagen. Der er kommet tre killinger.


Da vi flyttede på landet sagde alle, at vi skulle anskaffe os mindst en kat, for at holde mus og rotter væk.
Så det gjor vi så, og det var ganske nemt. Genboen havde taget sig af den kat, der havde levet i det hus vi flyttede ind i. Da dem, der flyttede fra det ikke havde taget den med sig. Den havde fået killinger ovre hos dem et par dage efter vi flyttede ind og der var vi så ovre og væge en fin hunkat vi kaldte Findus.

Vores første kat Findus.

Den blev kaldt Findus da den ligner katten fra børnebøgerne "Pedersen og Findus".
Siden har vi en gang om året haft killinger, jeg tror vi er på 4-5 genration. De første mange år kom vi altid af med vores kattekillinger, eller vi beholdt nogle da vi desværre oplever hvert år af en -to bliver kørt ned på vores vej, eller han kattene går og kommer aldrig igen. Vi har dog også haft hankatte som er kommet efter 3 måneders springtur og jammeret og hylet, fået mad, sovet og gået igen i 3 måneder. Sidste år kom vi bare ikke af med alle de killinger vi havde, derfor har vi nu en del katte. Jeg vil sige til vores lille landsted er det optimalt med 4 katte, det er det antal vi har haft de fleste år. Det antal sørger også for at der ingen mus og rotter er. Da vi flyttede ind på landet kunne vi nemlig godt høre musene løbe omme bag panelerne i huset, det var ikke særligt rart.
Skjold der er mor til killingerne har væset af de andre katte i den sidste tid, nu har hun født og spinder hele tiden, de homoner altså. Sådan har hun været før for hun har før haft killinger, og hun er meget dygtigt til at passe dem.
Hun har selv lavet en lille lun rede til dem i høet ovre i stalden,og jeg må godt tage killingerne op uden hun bliver sur.
Nu det så mit job hver dag, at kæle for de her killinger så de bliver vænnet til menneskehænder og socialiseret, plejer også at sidde og synge for dem. Der jo ikke nogle der vil have en killing, der aldrig har været i menneske hænder. Men det er som en dejlig afstessende opgave, som jeg bare vil nyde.
Hvis du har tænkt dig at få en kattekilling så er muligheden her hos mig, ellers bliver jeg nød til at afleverer dem til et kattehjem. Du kan følge dem her på bloggen, det bliver ikke sidste gang jeg skriver om dem. Jeg er næsten sikker på, der både er han og hun killinger. Alle tre killinger er sortmørke i selve kroppen og ansigtet er trefarvet  med hvide, røde og brune stænk. Kattemor er en gråstrib og områdets største røde Alfahankat, tror jeg er faderen. De må efter lov først flytte fra mig når de er 12-13 uger gamle og så vi henne omkring den.17-18 september, så kan du planlægge det efter det.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver så glad når i skriver en kommentar