Jul

Jul
Jul

lørdag den 17. marts 2012

Projekt seng til driverthuset


Så blev Aysias gamle Ilva seng hevet ud fra stalden, hvor den har stået nogle år. Den blev samlet og vasket af i grundrens.
Så blev den malet sort, så den passer til vores sorte drivhus. For det har hele tiden været mit ønske. At jeg skulle have en smedejerns seng derude.


Vupti så den sort, og blev bare meget flottere, meget mere fransk. Den passede perfekt ud i drivhuset, da vi senere fik den slæbt ind der. Næste skridt er at få købt en madras. Derefter noget fedt sengetøj, puder og tæpper.
Der bliver rift om den seng. Den skal bruges til at læse bøger i, ligger og kikke op i skyerne eller på en musvåge. Den skal bruges til at snuppe en lur i, måske også sove der en sommernat. Måske sidde med noget fedt musik i ørene og kikke ud over marken, eller sidde og lytte til en spirituel mester i høre telefoner.....eller bare sidde og gøre ingenting....det bliver bare godt.
Det bliver godt efter en lang arbejdsdag. Helt klart i den kategori, der hedder at jeg også skal forkæle mig selv, noget jeg tit glemmer.

Det da også en lidt fed fornemmelse at genbruge noget man har stående.


Her er Chilie, der normalt har lyserød næse, men efter at have gravet et gammelt ulækkert kødben ned så hun næsten ikke til at kende. En der nyder udelivet igen. 


2 kommentarer:

 1. Hej Doreen
  Hvor er det da bare en forrygende idé med den seng til drivhuset :)
  og den passer perfekt i stilen !
  Jeg må også have et drivhus ! Tænk sig at kunne sidde der og vegetere forår og efterår ! - for slet ikke at tale om de planter, man også kunne have. Hjemmedyrkede tomater etc. Min far har druer og figentræ i sit drivhus - rigtig hyggeligt.
  Nå - det er også godt at have noget at drømme om ..
  Tillykke med jeres, i hvert fald.
  Og hvor er Chili dog bare en flot hund.
  hilsen Mona

  SvarSlet
 2. Tak Tak. Det dejligt med et drivhus, det har vi også drømt om længe. Man kan sidder der selv om det blæser lidt koldt udenfor, kun er lidt varmt osv. Jeg slet ikke nået til at så noget endnu, det bliver også spændende.
  Kh Doreen

  SvarSlet

Jeg bliver så glad når i skriver en kommentar