Jul

Jul
Jul

fredag den 25. november 2011

guldrabien....




Sidste lørdag var vi i Roskilde, og om lørdagen er der marked på torvet. Det altid hyggeligt med boder med grønsager, bagerguf, og kræmmerting.
I en grøsagsbod, lå der en kålrabi tilbage, og den måtte jeg bare eje.
Gik helt i svime over endelig, at kunne finde sådan en igen. Det er ikke en grønsag du bare finder i et supermarked. Tennagerdatteren på 16 år fattede ikke en s...
Hvordan kunne man falde i svime over sådan en grim rod....????
Men det er fordi man ikke har smagt katofelmos med halvt katofel og halvt kålrabi, mums en dejlig sød katofelmos, der kan komme ud af det.
Desværre faldt det ikke lige i min datters smag om aften.
Idag skulle vi igen have det, nu hun ikke var hjemme.
Så uden unge mennesker i huset, ja så måtte vi have min udgave af "Brændende kærlighed", er det ikke romantist.




Kålrabi er propfuld af c-vitaminer, og en glemt grønsag. Den kan holde sig længe i køleskabet og der er mad til mange retter bare i en.

Her er mosen med stegte rødløg, bacon og masser af persille.


Det måtte der et glas rødvin til, god weekend!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver så glad når i skriver en kommentar