Jul

Jul
Jul

søndag den 16. juni 2013

Spontan picnic på marken

 
Ja fornylig blev der lavet nogle halmballer på vores mark og det måtte da straks udnyttes.



 

 Så kanelsneglene blev indtaget på to halmballer med min mand og et halmballe bord i midten.

 
Inden da havde vi luftet hunden og jeg elsker at plukke blomster i grøftekanten til buketter. 

 
Her var de Banditter" vi nød, nemlig kanelsnegle. Denne gang Camilla Plums opskrift fra bogen " Ælle Bælle Frikadelle".
 
Dejen:
Smelt en halv dl smør, derefter putter du 1,5dl vand i , et æg og 1/2dl yoghurt. Alt dette tilsammen skal være lunket. Ellers må du lune det lidt i en gryde. Så putter du 20g gær i , 1 tsk. salt,200-300g hvede mel. Ælt det hele sammen til en klump, du hæver i en time.
 
Remoncen:
100g smør
cirka 1dl sukker, gerne mindre
1 spsk. kanel
 
Nu rulles delen ud i en stor firkant og remoncen, der er rørt sammen, smøres ud på dejen.
Dejen rulle derefter sammen, som en roulade og skæres ud til snegle.
 
Bages ved 200 grader i 10 min
 
Når de nybagte smager de bedst, derefter kan man putte glasur på.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver så glad når i skriver en kommentar