Ja fornylig blev der lavet nogle halmballer på vores mark og det måtte da straks udnyttes.
Så kanelsneglene blev indtaget på to halmballer med min mand og et halmballe bord i midten.
Inden da havde vi luftet hunden og jeg elsker at plukke blomster i grøftekanten til buketter.
Her var de Banditter" vi nød, nemlig kanelsnegle. Denne gang Camilla Plums opskrift fra bogen " Ælle Bælle Frikadelle".
Dejen:
Smelt en halv dl smør, derefter putter du 1,5dl vand i , et æg og 1/2dl yoghurt. Alt dette tilsammen skal være lunket. Ellers må du lune det lidt i en gryde. Så putter du 20g gær i , 1 tsk. salt,200-300g hvede mel. Ælt det hele sammen til en klump, du hæver i en time.
Remoncen:
100g smør
cirka 1dl sukker, gerne mindre
1 spsk. kanel
Nu rulles delen ud i en stor firkant og remoncen, der er rørt sammen, smøres ud på dejen.
Dejen rulle derefter sammen, som en roulade og skæres ud til snegle.
Bages ved 200 grader i 10 min
Når de nybagte smager de bedst, derefter kan man putte glasur på.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Jeg bliver så glad når i skriver en kommentar