Jul

Jul
Jul

mandag den 10. juni 2013

Sommer linse suppe, med citronsmag

 
Opskrift til 3 - 4 per.
 
500g røde linser koges med 1 liter vand,plus en tsk. grønsags bouillon og måske nogle krydderier eller laurabær blade. De koges til de helt møre og opsuget vandet.
 
På en pande steges et hakket løg og en fint hakket fennikel. Begge dele puttes ned til linserne med noget mere vand, så det bliver suppeagtigt. Der skal også saften af en halv citron og 150 g friske spinatblade.
 
Det hele varmes op og smages til med salt og peber og da, der vokser noget vild Merian i min have kom der også noget af det i. 


 
Til suppen spiste vi en humbel af et nybagt rugbrød. 


1 kommentar:

  1. Tak for inspirationen !
    den suppe ser meget lækker ud - og sund og nem at lave :o)

    SvarSlet

Jeg bliver så glad når i skriver en kommentar