Jul

Jul
Jul

søndag den 25. november 2012

Glemt at tage kød ud....

 
Idag har jeg undervist i en af mine kursusdage i mit kursus"Vitermindfulness i naturen". Et kursus jeg underviser i en dag pr. måned i hele vintersæsonen.
Inden det var jeg til hundetræning, så jeg har haft alt muligt andet i hovdet, end huske at tage noget ud af fryseren.
Så jeg måtte kikke på, hvad jeg havde. Kartofler var en af tingene. Så det blev til katoffelklatter af 8 revne kartofler, et revent løg, et æg , 4 spsk mel og lidt timian. Alt blandes og steges i klatter på panden.

 
Dertil fik jeg lavet lidt grønsager i en pande. Et løg der var hakket og 2 hvidløg. En rød peber, et par gulerødder , en lille dåse majs og lidt kogte kartofler fra igår blev stegt sammen. Lidt salt, peber og paprika over.
 


Derudover havde jeg kogt lidt fuldkorns pasta og lavet en sovs med lidt hvidløgsfløde ost i.
Så det blev en helt vegetarisk ret.
Kender I det, at man ikke aner, hvad man skal lave. For man har ikke fået købt ind eller, som idag ikke fået taget noget ud af fryseren.
Jeg starter altid med at lægge på køkkenbodet hvad jeg har. Derefter bliver jeg inspireret af det og laver noget.
Tit bliver disse retter gaske udemærket.
Sådan var det idag.

HVAD FIK DU AF SPISE IDAG!

Nu glæder jeg mig kun til at se forbrydelsens sidste afsnit!!!

1 kommentar:

  1. Simpel aftensmad hos os idag: En rest kogt perlebyg stegt på panden med timian. Dampet broccoli og gulerødder blandet til salat med ærter og fetaost. Dressing af olie og æbleeddike, hvidløg og krydderier samt et spejlæg til hver. :-) Janie

    SvarSlet

Jeg bliver så glad når i skriver en kommentar