Jul

Jul
Jul

torsdag den 5. december 2013

Tofu Masala (vegetarisk ret)


Det ser måske ikke ud af noget, men det smager godt. For hvordan får man egentlig Tofu til at smage af noget? Prøv denne. For eksempel hvis du får en vegetar på besøg.
Der er knald på krydderierne.

Tag et glas Tofu og skær den i tern. Bland ternene med 2 dl yoghurt, 3 tsk. karry eller garam masala, en lille knold ingefær revet(på størrelse med din tommefingernegl, 2 tsk. gurkemeje, lidt chiliflager lidt salt og peber, lidt citronsaft og 2-4 fed hvidløg fed.

Dette kan du blande om morgen eller dagen før og stille i køleskab.
 
Put det nu i et ildfast fad og bag det i ovnen i 15 min ved 200 grader.
 
Nu laver du en sovs ved at stege 2 løg og et par hvidløgsfed i lidt olie.
Derefter puttes, der lidt revnet ingefær i, en lille dåse tomatpure, lidt gurkemeje,4 dl vand og 1/4 dl piskefløde og det koges sammen.
 
Nu tilsættes det fra det ovnfaste fad, der har været i ovnen og det hele varmes godt igennem.
 
Du kan udskifte Tofuen med Kylling.
 
Smages til med salt og peber og spises med ris.
 
Så føler du dig henført til Indien.
 
 
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver så glad når i skriver en kommentar