Jul

Jul
Jul

lørdag den 6. juli 2013

Brændenælde dunser

 
Du kan stadig bruge brændenælder i madlavning, du skal bare tage topskuddene og ikke dem der er gået i frø. Det billig og sund spise. Brændenælde indeholder mange gode ting, og så du lidt bugt med  ukrudtet i haven.

 
Her har jeg brugt:
400-500g hakket brændenælde.
De plukkede topskud hældes over med kogende vand, så brænder de ikke mere.
200g brød, der smuldres i
1 æg
2 spskf. karry
salt og peber.
 
Lad det stå og sætte sig i 5 min.



Til sidst steger du nogle små flade frikadeller af massen.

I dag serverede jeg dem til gæsterne med Tabouleh(en slags bulgursalat), hjemmebagte nanbrød, grøn salat og forskellige dip/pestoer( en aubergine pure, en pesto med grillede peberfrugter, en Tahin dressing og en almindelig hvid dressing.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Jeg bliver så glad når i skriver en kommentar