Du kan stadig bruge brændenælder i madlavning, du skal bare tage topskuddene og ikke dem der er gået i frø. Det billig og sund spise. Brændenælde indeholder mange gode ting, og så du lidt bugt med ukrudtet i haven.
Her har jeg brugt:
400-500g hakket brændenælde.
De plukkede topskud hældes over med kogende vand, så brænder de ikke mere.
200g brød, der smuldres i
1 æg
2 spskf. karry
salt og peber.
Lad det stå og sætte sig i 5 min.
Til sidst steger du nogle små flade frikadeller af massen.
I dag serverede jeg dem til gæsterne med Tabouleh(en slags bulgursalat), hjemmebagte nanbrød, grøn salat og forskellige dip/pestoer( en aubergine pure, en pesto med grillede peberfrugter, en Tahin dressing og en almindelig hvid dressing.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar
Jeg bliver så glad når i skriver en kommentar